Stefan van den Hanenberg

Stefan van den Hanenberg

‘Onze twee productontwikkelaars frezen zelf wel eens een mal, wij hebben de wildste ideeën’

Katja van den Hoof

Katja van den Hoof

'Ik weet goed wat ik wil en dat realiseer ik’

Pieter de Boer

Pieter de Boer

‘Grote kans dat als je in het vliegtuig zit, je een gegaard stukje vlees van ons zit te smikkelen’

Hikmet Gürcüoglu

Hikmet Gürcüoglu

‘Onze worst is identiek aan het Turkse origineel.’

Jan Huisman

Jan Huisman

‘Als ik door een winkel loop, moet ik altijd even kijken hoe onze producten erbij liggen.’

Koos van der Wind

Koos van der Wind

‘Belangrijk is dat onze roomkaas zijn oorspronkelijke frisheid behoudt.’

Daphne Aers

Daphne Aers

‘Ik ben begonnen met het maken van een betere kroket.’

Paul Peeters

Paul Peeters

‘Ik ben opgegroeid tussen de salami.’

Patisserie Holtkamp

Patisserie Holtkamp

"Wij zijn altijd aan het verbeteren en innoveren"

Paul Vocking

Paul Vocking

‘Dit worstje moet je eigenlijk proeven met je ogen dicht’

Peter Woorts

Peter Woorts

‘Schoon is schoon en goed is goed hè’

Henk Voskuilen

Henk Voskuilen

‘Noem het maar op en wij draaien het’